Jump to content
Muxe Inc Forums
Sign in to follow this  
Guest howards007

Problems saving data

Recommended Posts

Guest howards007   
Guest howards007

Using a data cable with Mobile Navigator. I keep on getting write errors that do not go away when saving data. Attempts to Retry are not successful. I also seem to lose data (addresses) in this process

 

I also get read errors that are recoverable when refreshing data. I'm not sure if this is a problem specific to my set up or a general problem with Mobile Navigator 2.01

 

I am using an IBM Thinkpad T28 with an AT&T data cable into a Siemens S46

 

Howard

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest xp452   
Guest xp452

Same problem with Siemens SL45. Trying to add new entry into the Address book in Unicode but unsuccessfull.....

Same ERROR in connection reported.... :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
aceman    0

I also have timeout problems with my Ericsson R320s (and they were not there before 2.00b). A have already submitted a possible cause and solution for this. In the meantime, have you tried increasing the delay multipliers in the setup panel? I have the feeling it helps me sometimes...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×